STARBEADS isolatiemortel met lambdawaarden vanaf 0.040 W/mK.

(wordt enkel verwerkt door verwerkers met een certificaat)

Starbeads is een isolerende mortel dat bestaat uit speciale starbeads eps parels,(nieuwe parels) cement en hulpstof isostay voor het creëren van super isolerende mortels dat geplaatst worden door erkende verwerkers. Al onze types starbeads zijn erkende produkten. De mortels zijn getest in erkende labo’s zoals WTCB, KIWA, Univesiteit Leuven,  enz…

 

De types zijn STARBEADS 150, 200, 250 en low lambda 40. Deze types gaan van heel hoge druksterktes tot supergoeie lambdawaarden (uniek in de wereld).

Starbeads zijn speciale eps parels die behandeld zijn om de verwerking ervan te verbeteren en daardoor ook constante waarden te kunnen garanderen. Dit kan enkel op deze manier met nieuwe parels en geen recup materiaal. Alsook zijn onze eps parels CFK en HBCD vrij. Het ISOSTAY additief is speciaal ontwikkeld door iso*star om het verbeteren van lambdawaarden en hogere druksterktes te kunnen bekomen.

Starbeads en isostay zijn geregistreerde produkten qua naam en produktsamenstellingen.

 Sinds enige tijd heeft isostar de handen in elkaar geslagen met abriso op het gebied qua acoustische matten. Deze resultaten zijn uitmuntend en daarom mogen we gerust stellen dat isostar en abriso een perfect huwelijk vormen op het gebied van geluid!

…weetjes over starbeads low lambda 40…

weetje
nr 1

 

Starbeads low lambda is een speciaal ontwikkelde lichtgewicht mortel om tot super isolerende waarden te komen. (0.040W/mK)

 (EN 12667)

 

weetje
nr 2

 

Het bekomen van deze waarden komt tot stand doordat de eps parels worden bewerkt in de produktie en het speciaal ontwikkelde iso*stay additief wordt toegevoegd tijdens de aanmaak van de mortel. Starbeads en iso*stay zijn dan ook geregistreerde produkten.

 

weetje
nr 3

 Het soortelijk gewicht in droge toestand van deze mortel bedraagt tussen de 75 en 110kg/m³. Deze lage gewichten geven daardoor een super isolerende waarde. De metingen bij +- 85 kg geven zelfs waarden van +-0.038W/mK. Bij een iets hoger gewicht van +-110kg komt deze naar +-0.040W/mK te zitten. Vandaar ook direct de link naar type low lambda 40. Deze mortel wordt dan ook aangemaakt met speciaal uitgeruste vrachtwagens. (Metingen uitgevoerd volgens de norm EN 12667)

weetje
nr 4

Het type low lambda 40 heeft een uitstekende druksterkte en is daarmee uniek in de wereld. De druksterkte is namelijk +150Kpa (EN 826) en dit gekoppeld aan de unieke lambda waarde van 0.040W/mK. (EN 12667)

weetje
nr 5

Dit type is een erkend product  met een lambdawaarde van 0.040W/mK.  (gemeten in erkend labo)

weetje
nr 6

Iso*star beschikt over z’n eigen labo waar deze mortel is ontworpen. De toestellen in ons labo beschikken over de nodige certificaten om metingen te kunnen uitvoeren. De EN normen 822, 823, 824, 825, 826, 1607, 12089, 12090, 12667, 13163 en 13501-1  kunnen worden uitgevoerd in ons labo. Daardoor voert iso*star regelmatige controles uit op stalen die op werven zijn genomen door onze verwerkers en wordt er continu ingezet op kwaliteitscontroles en is dit beduidend beter dan sommige instanties waar slechts enkele stalen per jaar worden genomen. .

weetje
nr 7

Starbeads low lambda wordt enkel verwerkt door erkende verwerkers. Deze beschikken over een certificaat dat is uitgereikt door iso*star.

algemene verkoopsvoorwaarden vind je terug op www.iso-star / produktflyers / algemene verkoopsvoorwaarden.

t'is warm, t'is koud.... met iso*star de temperatuur waar U van houdt!