iso*star isolatiefabriek

Klik hier om de ondertitel te bewerken

STARBEADS isolatiemortel met lambdawaarden vanaf 0.040 W/mK. 
(wordt enkel verwerkt door verwerkers met een certificaat) 

Starbeads is een isolerende mortel dat bestaat uit speciale starbeads eps parels,(nieuwe parels) cement en hulpstof isostay voor het creëren van super isolerende mortels dat geplaatst worden door erkende verwerkers. Al onze types starbeads zijn erkende produkten en staan in de EPB databank. De mortels zijn getest in erkende labo's zoals WTCB, KIWA, enz...

De types zijn STARBEADS 150, 200, 250 en low lambda 40. Deze types gaan van heel hoge druksterktes tot supergoeie lambdawaarden (uniek in de wereld).

Starbeads zijn speciale eps parels die behandeld zijn om de verwerking ervan te verbeteren en daardoor ook constante waarden te kunnen garanderen. Dit kan enkel op deze manier met nieuwe parels en geen recup materiaal. Alsook zijn onze eps parels CFK en HBCD vrij. Het ISOSTAY additief is speciaal ontwikkeld door iso*star om het verbeteren van lambdawaarden en hogere druksterktes te kunnen bekomen. 

Starbeads en isostay zijn geregistreerde produkten qua naam en produktsamenstellingen. 


...weetjes over starbeads low lambda 40...

weetje

 nr 1

Starbeads low lambda is een speciaal ontwikkelde lichtgewicht mortel om tot super isolerende waarden te komen. (0.040W/mK)

(EN 12667)

weetje

nr 2

Het bekomen van deze waarden komt tot stand doordat de eps parels worden bewerkt in de produktie en het speciaal ontwikkelde iso*stay additief wordt toegevoegd tijdens de aanmaak van de mortel. Starbeads en iso*stay zijn dan ook geregistreerde produkten.

weetje

nr 3

Het soortelijk gewicht in droge toestand van deze mortel bedraagt tussen de 75 en 110kg/m³. Deze lage gewichten geven daardoor een super isolerende waarde. De metingen bij +- 85 kg geven zelfs waarden van +-0.038W/mK. Bij een iets hoger gewicht van +-110kg komt deze naar +-0.040W/mK te zitten. Vandaar ook direct de link naar type low lambda 40. Deze mortel wordt dan ook aangemaakt met speciaal uitgeruste vrachtwagens. (Metingen uitgevoerd volgens de norm EN 12667)

weetje 

nr 4

Het type low lambda 40 heeft een uitstekende druksterkte en is daarmee uniek in de wereld. De druksterkte is namelijk +150Kpa (EN 826) en dit gekoppeld aan de unieke lambda waarde van 0.040W/mK. (EN 12667)

weetje

nr 5

Dit type is een erkend product in de EPB databank met een waarde van 0.040W/mK.  Isostar heeft daarvoor meer dan 20 lambda metingen ingediend en is daardoor een uitzondering omdat de meeste andere spelers slechts 3 metingen indienen.

weetje

nr 6

Iso*star beschikt over z'n eigen labo waar deze mortel is ontworpen. De toestellen in ons labo beschikken over de nodige certificaten om metingen te kunnen uitvoeren. De EN normen 822, 823, 824, 825, 826, 1607, 12089, 12090, 12667 en 13163  kunnen worden uitgevoerd in ons labo. Daardoor voert iso*star dagelijkse controles uit op stalen die op werven zijn genomen door onze verwerkers en wordt er continu ingezet op kwaliteitscontroles en is dit beduidend beter dan sommige instanties waar slechts enkele stalen per jaar worden genomen. Daarnaast laat iso*star ook metingen uitvoeren in andere erkende labo's zoals het wtcb en kiwa.

weetje 

nr 7

Starbeads low lambda wordt enkel verwerkt door erkende verwerkers. Deze beschikken over een certificaat dat is uitgereikt door iso*star.

algemene verkoopsvoorwaarden vind je terug op www.iso-star / produktflyers / algemene verkoopsvoorwaarden.